CAKE =D

Visst är Puckot och Klanten snälla grannar som bakar svensk jordgubbstårta till sin kära vän Tom ? =P

Retard!

Idag har Puckot och Klanten träffat världen mest efterblivna gnu..

Efter att snällt vandrat runt i affären och plockat på oss lite fint Warwick bröte, vandrade vi sött mot kassan med vackra leenden på läpparna där vi möter den mest störda, mest osociala och mest tråkiga kassörskan EVER!

Hon:
  • Sa inte hej
  • Sa ingenting under skanningen av varorna
  • Tog 8 år på sig att skanna varorna
  • Frågade om vi ville ha en påse (trodde hon vi skulle bära 10 saker i händerna hem, Svar: NEJ)
  • Valde en förliten påse
  • Valde en ny påse vilket det sedan tog en halv evighet att packa ner sakerna i
  • Förklarade kortläsaren för Puckot som om hon vore efterbliven (vilket hon iofs är men ändå)
  • Sen förvånade hon oss (så Klanten höll på att gå in i en vägg) HON SA HEJDÅ :O

Trots detta chockerande bemötande har vi faktiskt haft en riktigt bra dag och är numera klara med våra essays =D
READ IT!!!

I promise it's funny =P

Puckot, Klanten, Jenny, Emma and Katie are dansing at Smack! Some random guy asks Puckot:

"Are you all lesbian?"

Puckot thinks (can you imagine) That's such a stupid question and answere:

"Yes of course we are!"

Turn him around, push him away and say "BYE!!"


Good evening though :)
Inked!Vi är sååååååååååååååååå nöjda!!
Det tog oss sammanlagt 7 minuter och kostade oss 20 pund (180 kr ish ) tillsammans och sen va det klart =D
Coventry!

Been there, done that & NEVER gonna do it again!!


And one tip: Don't ever drink Strongbow Cider, it taste like SHIT!!
Oh yeah!!

Nu finns det ingen återvändo!!
Imon kl halv fem (halv sex svensk tid) ska jag och Puckot tatuera oss =D det kommer bli as snyggt och sjukt kul men fan va nervös jag är!!
Jag är inte så jättebra på hantera smärta haha! Men Puckot verkar cool lugn med det kommer nog imon ska ni se ;) motivet är för min del en stjärna på okänd plats och Puckot ska ha ett E på samma och fortfarande okänd plats! Detta kommer bli galet snyggt det vet jag men gud .. hcfoiahfnänskvpwioNEGVWPebvw NVkv wI Cqwäcnjnwecgrhber, så känner jag mig i min själ just nu!

Men som lite tröst kan jag kolla på alla fina saker jag shoppade idag =P det hjälper lite!! Men ja, bilder kommer imon .. nyfiken?Weird!!

Puckot och Klanten är lite dåliga på att uppdatera!! Illa!


Idag har Puckot och Klante iaf arbetat på en engelsk förskola och Puckot har konstaterat 2 saker:

1. Barn är underbara! (fast det visste vi ju förut)

2. Det känns väldigt skumt att prata engelska med en 2åring, speciellt när man märker att denne är bättre än en själv på engelska xD


Inser allvaret!

Det är vad Puckot precis har gjort xD

Idag fick vi vår första uppgift = Essay 2000 words!!

Puckot is going to DIE!!! Eller faila iaf...


Plugg!!

Idag har jag och Puckot faktiskt "pluggat" lite .. man kan kanske inte kalla det att plugga men vi har gjort oss beredda för veckan =D
Med andra ord har vi kollat genom PP från lärare och skrivit ut en artikel som vi ska läsa någongång innan måndag =) 

Har dessutom hunnit träna och hittat en bra affär =) denna affär säljer massa Warwick saker =D och det gillar vi .. tänkte att vi skulle köpa oss en eller två tjocktröjor så man har ett minne från denna underbara skola och land =) !! 

En annan sak som Puckot och Klanten gillar är att vi har en del kompisar som kommer och hälsa på =D det är verkligen as kul .. men vi hoppas ju på att fler hör av sig och säger att de också vill komma ;) det finns MASSSSSSA plats här (typ)!!!

Matdags snart  men först en efterlängtad dusch!Haha?Bara Puckot och Klanten som tycker att deras Accommodation Services Manager har ett smått roligt namn?!Lady T & GrabberPuckot och Klanten lystrar ju även till andra vackra namn :D


Klanten behöver banta!Resultatet av utråkade Puckot och Klanten samt fetma!Shopping in Leam

Puckot köpte ny mobil


och Klanten köpte ny bil=D


A day off again!

Bra start det blev för Puckot och Klanten, hann gå på två föreläsningar och två seminarier och sen fick vi reda på att vi är lediga resten av veckan igen! Våran samordnarde hade tydligen inte fått tag på förskolans personal eller nåt så vi kan inte börja praktisera förrän nästa vecka... Ännu mer dagar med att försöka hitta nåt att göra xD Haha

Fast Puckot och Klanten är rätt grymma, har vart på gymmet och kört stenhårt både lördag, måndag och tisdag =P Fast Puckot och Klanten äter dock mer än vi gör av med =P hahaIdag ska Puckot och Klanten resa till Leamington (grannstaden) för lite shopping =) 


MåndagMorgon!

Imån börjar det på riktigt =P

Puckot och Klanten är förväntansfulla!!


Kämpa kämpa!!

Nu har jag och Puckot kommit tillbaka från gymmet =D
Vi kände att det va dags för oss att sluta sitta hemma och trycka i oss massa skit utan gå och träna och bli av med skiten istället =D så det gjorde vi!
Det blev en provgång på campus gym, vilket va hur bra som helst, och på måndag blir vi medlemmar!
Kommer bli dunder bra =D vi ska bli riktigt vältränade denna hösten, för vi har kommit fram till att sommaren gjorde oss ingen nytta ;)

Just nu duschar Puckot och jag ska göra detsamma snart, tänkte att hon kunde börja på maten och sen blir det chow chow .. as hungrig!
Ikväll ska vår granne Tom röva bort oss på fest! Men det kommer säkert bli as kul! Kan man hoppas =D

Have a nice night!


Change is good!

Visst blev det snyggt??

Puckot och Klanten är supernöjda med den nya designen dom nu har spenderat den senast timmen med att ändra!! Puckot och Klantens vackra blogg är nu ljusare, mer rosa (till Klantens glädje) och mer balanserad mellan Puckot och Klantens alla behov =D

Hope you enjoy!!University of Warwick

Är helt stört!!

Puckot och Klanten körde sin första fylla/utgång igår (tisdag, hmm bra dag!) och vad vi lyckades konstatera var att detta är fucking insane!!

En mening som ständigt kom över Puckot och Klantens läppar var "hur i helvete ska vi kunna festa i Borås igen efter det här?!"

Puckot har just nu svårt att hitta ord för hur hon ska beskriva detta så ni förstår och har upptäckt att hon antagligen kommer misslyckas (eller det beror på hur tröga ni är) men detta är helt sjukt jävla mkt folk, så sjukt jävla stort! Det är som att jämföra Kina med typ Skåne xD Fattar ni?

Puckot och Klanten lär får sällskräck i Rabalder (skolans festlokal i Borås) härdanefter!!

Återigen har va kontaterat attGoogle tanten!

Vi glömde ju berätta om den störtsköna googletanten vi träffade på vägen hem från skolan igår! Picture this...


En förvirrad liten tant går längs trotoaren på Kirby Corner Road och ser sig omkring, hon springer fram till Puckot och Klanten som ser smartast ut på hela Campus och frågar:

"Do you know where the Science park is, no one knows where it is?!"

"Look at your map, Klanten!"

Klanten tar upp sin karta och titta lite fundersamt på den och säger:

"OH there it is!"

"Are your sure, nobody knows where it is, nobody, not even google!!"

Garvande svarar Puckot och Klanten:
"Yes we are sure"


Puckot och Klanten kan nu konstatera att de gillar moderna googletanter =D
Vi kan andas ut!

Efter en ytterst nervös morgon har nu alla våra frågor blivit besvarade och våra nerver lugnade =) 

Vi har nu fått reda på att vi börjar nästa måndag (vad fan ska vi göra fram tills dess??) då vi ska börja läsa Early Childhood Development and Importance of Health and Wellbeing (eller nåt sånt) vilket betyder att vi kommer plugga psykologi och allmän bröte som har med det att göra =P Schemat ser ut som så att vi kommer ha föreläsningar och seminarier på måndag och tisdag (10-13), Praktik Onsdag och Torsdag och sen helg =D (ASBRA) vi är supernöjda!!
We are here!!!

Nu har äntligen Puckot och Klanten tagit oss till skolan OCH hittat våra rum! Som till vår glädje ligger mittemot varnadra =D vi kommer kunna party like rockstars här and we älskar det!
Färden hit av dock inte lika trevlig =P då vi fick vänta på en buss i en timme och tio minuter, eftersom tåget inte stannade vid skolan som vi trodde! Bussen i sig tog sen ca 40 minuter och vi hade INGEN ANING om vart vi skulle  =P men den "söta" föraren hjälpte oss komma rätt och såg inte jätte sur ut när det tog fem minuter för oss att få på våra väskor och sedan fem minuter för att få av dom =D we love him!

Nu ska vi, hungriga som gnuar, hitta något ställe att äta! Det va ju ett tag sen vi åt frukost =P
Vad händer ikväll? Jadu, vi får se .. stod i något litet informationsblad att det finns en (eller två) bar, kanske ska kolla hur den är inredd ..

Fina rum vi har va??


Mot Warwick!

Puckot och Klanten sitter nu på ett tåg som ska stanna i Warwick, och förhoppningsvis utanför universitetet =P Om det inte gör det så har vi LITE problem xD

Men Puckot och Klanten kan lösa det mesta (vi har ju faktiskt lyckats gå på rätt tåg) så vi ska nog komma fram förr eller senare =P


Annars har våran vistelse i England hittils varit helt kanoM !! Sista kvällen i London grillade vi bananer med choklad och drack rosé ute i sommarvärmen såhär i slutet av September =) Det va shorts och linne som gällde fram till kl 22 då det börja bli lite kyligare! Hur har ni det i Sverige?RSS 2.0